SANDRA MARIELLE skivdebuterar med låt till dottern ISA. Läs intervjun med henne kring debuten.

Sandra vill ta alla världens barn som far illa sin famn.
– Jag tror jag kan göra skillnad både hemma och utomlands med min musik. Debutlåten ”Isa” är en dedikering, en mors arv till sin dotter, med goda livsråd och all kärlek till dottern Isabella.

Med livet i bagaget har jag mycket att berätta
– Jag vill visa att tack vare alla mina erfarenheter i livet av både sorg, glädje och smärta så kan en positiv anda leda en väl.

Sandra har sjungit sedan barnsben och provat på olika genrer. Nu känner hon att hon hittat hem och är redo att ge ut sin musik. Musiken på kommande debutalbum är gitarrbaserad. För henne är det viktigt med akustiska instrument. Musiken skall vara melodiös, enkel, ha ett viktigt igenkännande budskap. En del av låtarna är helt nyskrivna. En del har hon haft i sina gömmor ett tag utan att ha känt att hon varit redo för att möta publiken på detta sätt som är ganska självutlämnande.
– Jag vill beröra och berätta och låtarna skall kunna framföras med gitarrkomp lika väl som med full orkestrering.

Som låtskrivare och textförfattare skriver Sandra om självupplevda händelser, allmänna iakttagelser och vill nå ut med positiva och kärleksfulla budskap för att sprida hopp och för att åhöraren ska kunna inspireras och känna igen sig i texten och känslan i musiken.

Sandra hoppas på att kunna samarbeta med någon organisation mot mobbning. Hon vill jobba tillsammans med Jonsters Charitys som ser till att sjuka barns drömmar går i uppfyllelse.

Här kan du lyssna på ”Isa (dry your tears” :

Spotify
Itunes

profilbild

Annonser