VÄLKOMNA TILL VIDEORELEASE!

VAD: Sandra Marielle släpper videon till debutlåten skriven till dottern Isa.
NÄR:  20 OKTOBER
TID: 19.00
PLATS: MOOMSTEATERN, FOLKETS HUS, MALMÖ

Varmt välkomna!

Vänligen OSA senast den 14 oktober så vi kan göra plats till er.
mail: sandramariellemusic@gmail.com


PRESSMEDDELANDE:

Sandra värnar om alla världens barn och hon har ett starkt samhällsengagemang.

Hon kommer vid videoreleasen att skänka 10 kr på varje såld skiva denna kväll till Rädda Barnen Innerstadens lokala förening i Malmö.

Alla gäster serveras snittar utav ”Smör och Bröd” som också kommer att skänka ett bidrag till Rädda Barnen. Det blir utlottningar av skivor och Sandra kommer att framföra ”Isa dry your tears” live.

KB studio Produktion har filmat videon och tillsammans med Sandra gjort manus och regisserat och har tillsammans med Sandra inlett samarbete med Rädda Barnen.

Jag tror jag kan göra skillnad både hemma och utomlands med min musik.
// Sandra Marielle

Debutlåten ”Isa” är en dedikering, en mors arv till sin dotter, med goda livsråd och all kärlek till dottern Isabella. Den behandlar ämnet med att vara skilsmässobarn och närvarande förälder samtidigt fysiskt frånvarande för stunden.

-Med livet i bagaget har jag mycket att berätta. Jag vill visa att tack vare alla mina erfarenheter i livet av både sorg, glädje och smärta så kan en positiv anda leda en väl.

Sandra har sjungit sedan barnsben och provat på olika genrer. Nu känner hon att hon hittat hem och är redo att ge ut sin musik. Musiken på kommande debutalbum är gitarrbaserad. För henne är det viktigt med akustiska instrument. Musiken skall vara melodiös, enkel, ha ett viktigt igenkännande budskap. En del av låtarna är helt nyskrivna. En del har hon haft i sina gömmor ett tag utan att ha känt att hon varit redo för att möta publiken på detta sätt som är ganska självutlämnande med full orkestrering.

Som låtskrivare och textförfattare skriver Sandra om självupplevda händelser, allmänna iakttagelser och vill nå ut med positiva och kärleksfulla budskap för att sprida hopp och för att åhöraren ska kunna inspireras och känna igen sig i texten och känslan i musiken.

-Jag vill beröra och berätta och låtarna skall kunna framföras med gitarrkomp likväl som med full orkestrering.

Här kan du lyssna på Isa (dry your tears):

Spotify:
Itunes:

Sandra ger gärna intervjuer och kommer gärna till studion och spelar live. Låten finns uppladdad i SRs musikportal.

PRESSBILDER och nerladdning av pressmedelande

Annonser